top of page

 

Levering & retour

Verzendkosten

Nederland
De kosten voor verzending binnen Nederland zijn voor pakketten tot 10 kg: € 3,25 - € 7,25

Bezorging binnen Europa (EU 1)
De verzendkosten binnen Europa bedragen ten minste € 13,00 (of meer, afhankelijk van het product en het land waar je bestelling bezorgd dient te worden).


Bestelling retourneren
Het is mogelijk je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Wij verzoeken je vriendelijk het product in de originele verpakking en onbeschadigd te retourneren. Tevens verzoeken wij je te allen tijde het factuurnummer te vermelden. Dit nummer staat op de bijgeleverde factuur vermeld.

Aankoopbedrag retour
Het aankoopbedrag storten wij, nadat de goederen in goede orde retour zijn ontvangen, binnen 30 dagen terug op het door jou opgegeven rekeningnummer.

Retourzending

De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor jouw rekening, ten zij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Zo ben je verantwoordelijk voor het verzekeren van enige retour gestuurde producten en draag je het risico in geval van verlies tijdens de verzending naar Hendrik'. Pakketten die onder rembours of ongefrankeerd zijn verzonden, worden niet geaccepteerd. Als aan bovenstaande voorwaarden niet wordt voldaan, zullen de geretourneerde producten bij vouwvazen.com (Hendrik') worden geweigerd en aan jou worden geretourneerd.

 

Retourgoederen kun je sturen naar:

Hendrik.nu
t.a.v. Retour vouwvazen.com
Dorpstraat 28
5221 AH 's-Hertogenbosch

Schade of defect
Vazen die je koopt bij vouwvazen.com zijn met veel passie ontworpen, waarbij veel aandacht is besteed aan de kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat het door jou aangeschafte vouwvaas beschadigd is geleverd of een defect vertoont, dan kan je hier lezen hoe je dit kunt reclameren.

Product beschadigd ontvangen
Wij doen ons uiterste best je bestelling zo snel en veilig mogelijk bij je te bezorgen. Toch kan het voorkomen dat tijdens het transport producten beschadigen. Heb je een beschadigd product ontvangen, stel ons hiervan dan per omgaande schriftelijk of per e-mail op de hoogte. Wij starten vervolgens zo spoedig mogelijk een schadeprocedure. Vermeld altijd je factuurnummer zodat wij je sneller en beter van dienst kunnen zijn.

Overige vragen
Heb je andere vragen over het door jou aangeschafte product, het gebruik of andere producten op onze website, dan kan je telefonisch of via e-mail contact opnemen met Hendrik'.

Je kunt ons bereiken via e-mail of per telefoonnummer:
Wanda van Riet 06 236 88 799

bottom of page